background
slideshow 0 slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9

United Markets research & consultancy BV is een full service kwalitatief marktonderzoekbureau, dat een compleet pakket aan diensten aanbiedt.

Opdrachtgevers gaan met ons in zee bij behoefte aan basale verkenning van nieuwe markten. Bij innovatieve marktverkenningen gaan wij aan de slag met vragen als ‘welke producten en merken kopen consumenten (in farma: wat schrijven artsen voor)?’, ‘wat zijn de plaatsbepalingen van de bestaande merken (mapping)?’, ‘wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen en trends, incl. nieuwe onbevredigde marktbehoeftes?’.

Voor het ontwikkelen van een duurzame positionering en propositie voor uw merk-product, zoeken wij bij positioneringsonderzoek net zo lang door, tot wij een duurzame trend als fundament gevonden hebben. Uw merk is er immers niet alleen voor morgen, maar ook voor overmorgen, en ver daarna.

Wij geloven dat positioneren op duurzame waarden, de beste uitgangspositie voor de langere termijn oplevert.

Het ontwikkelen van campagnes vindt plaats door intensieve samenwerking met uw reclamebureau. Wij betrekken uw bureau van begin af aan bij het onderzoek, zodat we vanuit een gezamenlijk vertrekpunt van start gaan. Schouder-aan-schouder. Voor de beste vertaalslag van uw merkpropositie, naar een opvallende & aansprekende promotie-campagne.

Uitbouw van merken is net zo boeiend als het ontwikkelen van nieuwe brands. Bij uitbouw van bestaande merken is het de kunst om, met behoud van reeds opgebouwde goodwill uit het verleden, een blijvende volgende stap te zetten naar de toekomst. Trackingsstudies, die op groei gericht zijn. Geen gezwalk, geen gehype, geen ‘overstretched brands’, maar een kloppende, blijvende, ook emotioneel ‘logische’ groei-ontwikkeling. Wel zo gezond, voor uw merk.

contact
homeblue
dienstenred
CONTACT
T  +31 (0)35 692
Disclaimer Design: www.conceptendesign.nl
hoeblack
wiered
contactblack
linksred